sorteig acsa nadal la veu d'algemesiL’Associació de Comerços i Serveis d’Algemesí, ACSA, ha dut a terme una nova edició del sorteig de Nadal amb quatre mil euros en premis. Entre les milers de paperetes dipositades els agraciats amb un val de 500 euros per a realitzar compres en la ciutat han sigut Oscar Sebastiá Ortega, Xelo Barberá March, Verónica Valls Plaza, Eleuterio Martínez Molina, Belén Tortosa Pérez, Salut Beltrán Vendrell i Luis Girbés Llopis.
Els establiments on es van registrar les paperetes guanyadores han sigut Electrodomèstics Nou Pons, Textil La teua Casa, Coasport, Sanz Joier, Lenceria-Corsetería Eva, Big Body i Little Kings. Al costat d’aquests premis es va lliurar un premi solidari de 500 euros per a l’Associació del Càncer d’Algemesí.
Al mateix temps s’han lliurat els premis als guanyadors del concurs d’aparadors comercials nadalencs. El primer premi ha sigut para Papereria La Canaleta, segon per a Flor de Lis i tercer Olga Cubells. El premi a la integració ha sigut l’aparador de la Petite Maria, originalitat el de Carmen, creativitat per a Retalls Amparo i votació per facebook per a Ninos.