La Comissió Taurina ha preparat un col·loqui, un encierro infantil i un concert amb sopar per a recordar la Setmana de Bous.

LVA.-  A causa de les restriccions derivades de la pandèmia, per segon any consecutiu no s’ha pogut celebrar la tradicional Fira de Jonegades d’Algemesí. No obstant això, la Comissió Taurina no ha volgut deixar passar en blanc les dates en què hagueren tingut efecte els festejos taurins i ha programat una sèrie d’activitats.

Així, el divendres 17 de setembre, a les 19:30 hores, hi haurà una tertúlia amb el ramader Adolfo Martín i s’inaugurarà una exposició sobre l’Any Berlanga en el Museu de la Festa.

El dissabte 18 a les 11:30 hores, s’organitzarà un encierro infantil que anirà des del parc Salvador Castell fins a la Plaça Major, on també hi haurà instal·lats unflables per als més menuts.

A la nit, hi haurà sopar i concert dels DJ’s Violero, Valero i Kevin Vayá a les 18:30 en la Plaça del Pla, mentre que a partir de les 20:00 hores, actuarà DJ Miralles i l’Orquestra Avinguda per a la gent “no tan jove”. Tant el tiquet del sopar com el de tres consumicions tindran un preu de 10 euros.

El dissabte 25 a les 19:30 hores, la Societat Musical d’Algemesí oferirà un concert de pasdobles taurins en la Plaça del Pla.