adisalge-agrupacio discapacitats algemesi-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíEl consistori inverteix 50.000 euros en la reforma de la seu d’Adisalge.

Després que l’any passat s’adaptara el pati on els membres del club d’oci realitzen una gran part de les seues activitats, ara ha sigut la seu que necessitava urgentment una actuació atès que es tractava d’un local amb molts anys.

L’Ajuntament d’Algemesí ha escomès la reforma integral de les dependències municipals que acull la seu de l’Associació de Discapacitats d’Algemesí, Adisalge. Es tracta d’una reforma integral que abasta des de la reparació de la teulada fins a fer noves totes les dependències. El pressupost d’aquestes obres ha sigut de 50.000 euros.

D’aquesta forma, les noves instal·lacions d’Adisalge tindran serveis adaptats per a persones amb discapacitat, una cuina, aulari, sala principal amb totes les instal·lacions noves pel que es refereix a portes i finestres.

Des d’Adisalge, Carmina Gómez ha agraït al consistori la seua actuació i el seu suport des que es van constituir. Assegura que han guanyat espai, llum i ventilació i que amb aquesta remodelació s’ofereix als xiquets amb problemes psíquics un lloc on estar relaxats i puguen gaudir del seu temps d’oci. Des de l’associació, que porta vuit anys en funcionament, esperen obrir prompte un nou club d’oci per a xiquets més xicotets.

El regidor de Medi Ambient i Urbanisme, Pau Montalvà, ha destacat la importància d’aquestes obres que busquen “no sols solucionar els problemes de filtracions d’aigua que tenia i que reclamaven solució, va més enllà. És un replantejament de les seues necessitats i una optimització de l’espai. Hem volgut dotar-los de tot allò que puguen necessitar en un espai més ampli i amb més llum natural”.