RUTA DE LA SALUT-algemesí-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíEs realitzaran proves mèdiques gratuïtes, consells de salut i tallers.


La sala d’actes i el hall del primer pis del Casino Lliberal es convertiran el dijous 4 d’octubre en un espai de salut en el que tots els assistents poden participar en diverses proves mèdiques, tallers, xerrades i consells de salut a càrrec d’especialistes i de forma totalment gratuïta. Serà de 17 a 20 hores.

Diversos equips de professionals sanitaris del Consorci Hospital General Universitari de València es desplacen fins a Algemesí per a continuar amb els reconeixements mèdics que s’està desenvolupant dins la Ruta de la Salut 2018.

Es tracta d’un programa de salut impulsat per la Diputació de València que comparteix els objectius de l’Ajuntament d’Algemesí en matèria sanitària per a conscienciar a la població sobre la importància de desenvolupar hàbits de vida saludables i ampliar coneixements sobre les malalties més freqüents i les patologies cròniques més prevalents.

Els assistents també podran participar per grups en els tallers d’exercici físic i els assessoraran sobre com portar una dieta equilibrada o sobre hàbits de vida saludables adaptats a la seua edat.