Diumenge que ve, el programa radiofònic d’Onda Cero parlarà sobre les noves rutes de turisme de natura d’Algemesí.

LVA.-  Esther Eiros entrevistarà al regidor de turisme d’Algemesí, Edgar Bresó, en el seu programa “Gente viajera” d’Onda Cero diumenge que ve 23 de febrer. El programa s’emet de 12.00 a 14.00 h. i està previst que la participació de Bresó es produïsca al voltant de les 13.15 h.

En la conversa s’abordarà el tema de la creació de dos noves rutes per a passejar i anar amb bicicleta, una iniciativa amb la qual es pretén potenciaran el turisme de natura a Algemesí.

L’ajuntament, juntament amb el Museu Valencià de laFesta i el suport de Turisme Comunitat Valenciana i Diputació de València, presenta noves línies d’actuació amb l’objectiu d’impulsar la ciutat com a destinació turística i liderar el Turisme de Naturalesa a la Comunitat Valenciana. És per això que Algemesí apostarà enguany pel turisme de Natura enllaçat amb el turisme experiencial.

El municipi ofereix una riquesa paisatgística de grans dimensions, passant per paisatges com les marjals i l’horta valenciana, el cultiu de l’arròs i de la taronja, les terres de secà i enclavaments naturals com la Llacuna del Samaruc entre altres, un aiguamoll situat al Parc Natural de l’Albufera de València.

Noves rutes turístiques i apostes relacionades amb el turisme de naturalesa es treballaran durant tot l’any per a promoure i impulsar la ciutat com a destinació turística. A més, també es planteja la creació de jornades informatives per als informadors turístics de la Comunitat Valenciana ja que són ells els qui exerceixen el rol principal a l’hora donar a conéixer els recursos turístics d’una ciutat als potencials visitants.

Sabors, olors i emocions seran els punts clau del turisme experiencial a Algemesí, on el viatger podrà conéixer de primera mà la destinació d’una forma més pròxima i vivencial, gaudint d’una experiència única i inoblidable.