Algemesí es convertirà diumenge que ve 31 d’octubre, en capital mundial del picant amb el festival “The Hell Contest” 2021.

LVA.-  “The Hell Contest” serà la millor opció per a passar un matí divertit, on hi haurà, per als més xicotets, castells unflables, pinta-cares, tallers de conscienciació ecològica i contacontes (el recinte estarà adaptat perquè la gent amb cadira de rodes puga gaudir del festival).

Hi haurà gastronomia i productes tant no picants com a picants, com a formatges i embotits picants o el primer granissat picant de la història, tot això sumat a una barra de tapes i refrescos, fira d’associacions locals, música en directe, expositors de salses, vitets i espècies, i moltes sorpreses més.

A partir de les 10.00 hores, en el Parc Salvador Castell, hi haurà expositors amb productes molt interessants elaborats per la botiga gourmet “Brenda Escrivà” d’Alzira i certificats per The Hell Contest. Els productors de vitets més importants d’Espanya es donaran cita per a oferir els més impressionants de l’actualitat. A més, hi haurà la possibilitat de provar el granissat picant i salses afruitades, potents, suaus, mentolades, etc.

Els esmorzars i les tapes exclusives arribaran de la mà de La Cerveseta, i la música també estarà present amb els grups de María Carbonell Band i Stereozone.

A les 12.00 hores se celebrarà la competició Nacional i a les 13.00 hores el campionat d’Europa de menjar vitets, amb la presència de campions d’Hongria, Polònia, Alemanya o Itàlia. L’últim a retirar-se serà el gran guanyador de l’edició d’enguany.

Concursar és gratuït, només fa falta inscriure’s en la pàgina de Facebook de The Hell Contest.