falles algemesiAlgemesí inicia els dies importants de les falles amb diverses cites multitudinàries. Enguany el parc Salvador Castell acull tres mascletaes, -diumenge, dilluns i dimarts- amb la presència de Pirotècnica Valenciana, Tamarit i Nadal Martí. La segon mascletà nocturna la dispararà Reyes Martí diumenge que ve en el mateix escenari que les de migdia.

El lliurament de premis tindrà lloc diumenge a les 18.30 hores en la plaça Major, mentre que l’ofrena de flors a la Mare de Déu de la Salut es durà a terme el dilluns 18 de març i recorrerà els carrers Gómez Ferrer, Cervantes, Lepanto, Arbres, Germanies, Muntanya i plaça Major.

Les falles d’Algemesí participen en la campanya d’igualtat

Les onze comissions falleres d’Algemesí, al costat de les falleres majors de la ciutat i la Junta Local Fallera, s’han sumat a la campanya pels bons tractes que va iniciar la regidoria d’Igualtat i que busca implicar el col·lectiu faller en la prevenció de la violència sexista en els espais festius.
Aquesta adhesió s’ha visualitzat en un acte a la sala de plens de l’Ajuntament, en el qual les falles han mostrat la seua implicació. Per a fer-la més participativa s’ha elaborat material de marxandatge per a les comissions. La intenció és que les falles siguen més inclusives i que sensibilitzen a la ciutat sobre igualtat, diversitat, tolerància i lluita contra la violència.