rebaixes la veu d'algemesiAlgemesí participa en una nova edició de la campanya de rebaixes impulsada per la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. Un esdeveniment que té com a objectiu fonamental l’impuls de l’ús social del valencià als comerços de la població.
Tant l’Agència de Promoció del València d’Algemesí, Aviva, com la d’altres ajuntaments participen en la iniciativa, amb la col·laboració de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASD)  i la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport.
Unes 10.000 etiquetes i 600 cartells de rebaixes i descomptes es repartiran pels comerços minoristes d’Algemesí, dedicats en la seua majoria a roba i calcer.  Una cartelleria amb la qual els consumidors podran conéixer, és a dir, el preu anterior al descompte i el preu final amb rebaixa gràcies a les etiquetes que resen “abans” i “ara”.
Una gran aposta per l’ús del valencià al comerç i que aquest estiu omplirà de cartelleria el nostre poble. Una campanya cridanera amb un disseny exclusiu de Pablo Ejarque Garín i que ha guanyat el concurs que convoca cada any l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València. El cartell escollit donarà vida als comerços, ja que hi predomina el roig.
El repartiment es fa des de l’ajuntament, en l’oficina d’Aviva i en dos períodes distints: un al juny, per a les rebaixes d’estiu i l’altre, al desembre, per a les rebaixes d’hivern.