la fe donacion-asocalgeASOCALGE va fer lliurament dels seus donatius, corresponent als beneficis de l’any 2018.

L’Associació de Càncer d’Algemesí entregà en la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (Fisabio) 6.000€ per a investigar i analitzar programes de salut pública sobre el garbellat de càncer de mama. Va rebre el xec Ana Molina Barceló, cap del departament al costat del Director Gerent Jose A. Manrique.

La Junta Directiva d’Asocalge va poder visitar les instal·lacions de l’edifici que alberga Fisabio i va comprovar el nivell tan alt d’investigació que allí es desenvolupa.
El mateix dia també es va entregar en l’Institut Sanitari d’Investigació La Fe, 15.000€, destinats a oncopediatría a través de la Dra. Adela Cañete, cap d’aquest departament que va rebre el xec, acompanyada dels investigadors Jaime Font de Mora i Pablo Gargallo.

Aquesta malaltia, contra la qual es lluita, és molt dura, però si la pateix un xiquet augmenta la duresa. Per això l’associació, tots els anys, té present en les seues donacions les investigacions que van directament indicades al càncer infantil, i no s’ha d’oblidar que a l’hospital La Fe, és on reben tractament els xiquets d’Algemesí, o siga, és l’hospital de referència quant a oncologia pediàtrica.

Finalment entregaren 6.000€ a l’hospital de La Ribera, que amb aquesta donació oferirà especialització a les seues infermeres oncològiques i posarà en marxa assajos clínics sobre el càncer. Va rebre el xec la gerent de l’hospital, la Dra. Isabel González acompanyada dels facultatius del servei d’oncologia.

Asocalge vol aprofitar l’ocasió per a agrair públicament la generositat de tots els seus col·laboradors, a les Institucions públiques i privades que els brinden la seua ajuda, als socis d’ASOCALGE i al poble d’Algemesi que dia rere dia demostra la seua solidaritat.