Les dos pertanyen a la Falla Barri Santa Bàrbara.

FM Belen Girbes chafra falla barri santa barbara la veu d'algemesí

Fallera Major: Belén Girbés


FMI Addaya Muñoz falla barri santa barbara la veu d'algemesí

Fallera Major Infantil: Addaya Muñoz


La Junta Local Fallera d’Algemesí i els Presidents de les distintes comissions van elegir ahir, mitjançant el vot secret, a Belén Girbés i Addaya Muñoz per a ser fallera major i fallera major infantil.
La sala de plens de l’Ajuntament va acollir l’acte de l’elecció que va constar de dues parts. Primer les candidates als dos càrrecs van realitzar una xicoteta entrevista en la què explicaven el seu currículum faller i la raó per la qual volia optar a ocupar el màxim càrrec. Addaya Muñoz va ser l’única candidata a Fallera Major Infantil, mentre que per a ser Fallera Major de la ciutat, Azahara Colomer i Belén Girbés eren les que es disputaven el lloc. Després va tenir lloc la votació, que va donar el resultat guanyador per a Addaya i Belén.
Les dues falleres majors pertanyen a la comissió de la falla Barri Santa Bàrbara i són falleres de bressol. Addaya va ser Fallera Major Infantil d’aquesta comissió l’any 2013 i, per tant, va formar part de la Cort d’Honor de la Ciutat l’any 2014. Belén, l’any 2002 va ser Fallera Major Infantil de Sta. Bàrbara, i l’any 2012 Fallera Major, sent membre de Cort d’Honor l’any 2013.
Per a les dos és un somni per complir, Addaya assegura que “és tot un honor ser la màxima representant dels xiquets i les xiquetes d’Algemesí”,  mentre que per a Belén poder haver aconseguit aquest càrrec “és una sort, ja que ho compatiré amb tota la gent que m’estima. A més, el fet de compartir aquest any amb Addaya suposa una il·lusió doble, ja que sempre havíem desitjat ocupar el càrrec juntes.”