actays sachs africa la veu d'algemesíEl pròxim dia 15 de desembre farà un any que Àfrica es va guanyar les seues ales. Si, ja fa un any que no tenim a la nostra “xicotiua” amb nosaltres. Temps que l’hem tirat molt de menys.
África ens deixà, però a canvi ens va portar l’associació DE LA MANO CON AFRICA (Tay-Sachs Valencia) si, així són les coses, el mateix dia ens arribà la carta amb el CIF de lassociació. La creació d´aquesta, simplement és per legalitzar al màxim els moviments dels donatius que periòdicament s’envien a ACTAYS, l’associació d’àmbit nacional de la que formem part des de la seva creació i donar divulgació de la malaltia en l’àmbit provincial.
La nostra filla ha estat un exemple de lluita per a nosaltres. Ens ha ensenyat el significat de humiltat, a valorar cada dia com si fos l’últim i agrair la solidaritat i generositat de la gent.
Per això no deixarem de lluitar en memòria seua fins que derrotem aquesta malaltia tan cruel que afecta als xiquets segant la seva vida. Cada dia és més difícil que la gent col.labore, tal volta per la por generada conseqüència del cas Nadia. Si alguna cosa podem dir al respecte, és que mai ens aprofitariem d´una circumstància tan desagradable per lucrar-mos i que l´associació és totalment legal.
L’únic que desitgem és que cap xiquet pase pel que va passar ella, ni cap família siga testimoni del que nosaltres hem tingut que veure, ixe és el llegat que ens deixà Àfrica.
Per sempre Àfrica.