visita dtor gral cooperacio bukina faso la veu d'algemesíEl director general de Cooperació i Solidaritat, Federico Buyolo, s’ha reunit amb l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, la regidora de Benestar Social, Ana Girbés, i el president de l’associació Algemesí Solidari, Xavi Ferragut, per a conèixer el projecte de solidaritat d’Algemesí amb Baasneere, un poble de Burkina Faso agermanat amb la ciutat de la Ribera, en el qual ja s’ha construït un pou d’aigua i en aquests moments s’està realitzant un aulari. Es tracta d’un projecte solidari local que ja porta diversos anys de recorregut.
El director general de Cooperació i Solidaritat ha informat de la línia d’ajudes de subvencions per al finançament de projectes d’educació per a la ciutadania global, a través de la qual la Generalitat podria participar en el projecte.
De fet, una delegació algemesinenca viatja a Baasneere el pròxim 1 de juliol per a conèixer l’estat de les obres de construcció de l’aulari, al mateix temps que està prevista una reunió amb el ministre d’Educació de Burkina Faso per a informar-li del projecte i aconseguir el seu compromís per a dotar l’aulari de personal docent.