Escola-admissio alumnat-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíSom un grup de famílies d’Algemesí que volem fer-nos sentir. El curs que ve els/les nostres fills/filles començaran una nova etapa, el segon cicle d’educació infantil a una nova escola, la que pensem que no hem tingut opció a triar.

Entenem que aquesta etapa hauria de ser un motiu d’alegria, tant per a nosaltres com a família com per a als/les nostres fills/es que són els protagonistes principals d’aquesta història. Nosaltres som els/les qui decidim quina educació i en concret quina escola volem per als/les nostres menuts, i ara ens trobem davant una situació totalment diferent.

Els nostres sentiments han canviat, sentim tristesa, impotència pel fet que, degut a una baremació amb la que no estem d’acord i una oferta de places al nostre parer indeguda o no ben repartida, no ens han adjudicat el destí que desitjàvem. Alguns ens hem quedat fora pels punts que ens han atorgat en el cas de la renda, altres perquè la lletra del cognom estava lluny de la que va eixir al sorteig… varios motius que ens han fet pedre la il·lusió amb la que havíem iniciat el procés. A més se’ns ha afegit el tema de la disminució en l’oferta de places, ja que s’ha reduït la ràtio per aula.

Amb tot i açò volem fer força i demanar un augment de dita ràtio a les aules de 3 anys dels centres del nostre poble, tal i com s’estipula a la majoria de municipis de la Comunitat que compten amb 25 alumnes per aula. Volem saber per quin motiu a Algemesí és de 23, i si el cas és equiparar la matrícula dels centres públics amb la dels centres concertats nosaltres tenim les nostres raons de pes per a triar l’escola que volem per als/les nostres fills/es.

La majoria de les famílies coincidim amb els motius de la nostra elecció, en aquest cas el de les escoles concertades que tenim ben a prop de les nostres vivendes i que ofereixen una educació per als nostres fins als 16 anys. Només demanem que es valore el fet, ja que any rere any persisteix el problema i hi ha gran quantitat de gent disgustada per aquestos motius.

Així doncs, sols demanar en nom de totes les famílies que ens trobem davant aquesta situació que siga tasca de l’òrgan competent el fet de plantejar-se un augment de la ràtio per a estes aules. Que no perdem el dret a decidir quin tipus d’escola volem.

Grup de famílies afectades en el procés d’admissió.