El fins ara membre del partit Ciutadans continuarà al front de les regidories d’Urbanisme i Turisme de l’Ajuntament d’Algemesí.

esgar breso portaveu de ciutadans algemesi moises castellagencia prensa2

Edgar Bresó prenent possessió del càrrec de regidor de l’Ajuntament. MOISÉS CASTELL/Prensa2

Edgar Bresó.-  Amb una mescla de tristesa i al mateix temps de descans, vos he de comunicar que he decidit tramitar la meua baixa com a membre del partit Ciutadans. Em vaig afiliar a Ciutadans en l’any 2015 perquè pensava que era un partit que podia aportar una manera diferent de fer política, una manera que, a més es corresponia amb la meua ideologia.  Lamentablement, després de tot aquest temps s’ha demostrat que Ciutadans s’ha convertit en alguna mena de partit que no és el que aniunciaba ser. Der fet, sincerament jo no sóc capaç de saber exactament què és. La deriva cap a la que es dirigeix Ciutadans, especialment des de les últimes eleccions, cada vegada em representa menys, a mi i a molts companys de la nostra ciutat.

D’altra banda, des que el passat 15 de juny vaig decidir formar part de l’equip de govern la meva prioritat ha estat treballar per al meu poble. Per a aquesta tasca, no sols no he rebut cap suport del partit, més ben bé al contrari. Primerament, una absoluta indolencia en la presa de decisions. Després, una vegada executades les decisions que haguérem de prendre sols, per la inoperància de la direcció regional, una absoluta falta de respecte a les nostres opinions i arguments. Considere que no té cap sentit estar en una formació en la qual no es té en compte a Algemesí (ni a la Ribera) per a res. Jo em vaig presentar a les eleccions amb la intenció de servir al meu poble. Considere, i els meus companys ací a la nostra ciutat també, que aquesta decisió ha estat la millor per poder centrar-me en l’única cosa important: Millorar la gestió de les regidories que tenim asignades i, per tant, la vida dels algemesinencs.

Compte amb el suport de tots els meus companys i companyes també de l’equip de govern i estic convençut que faig el correcte. Per a mi, hauria estat més còmode quedar-me al partit però la realitat és que èticament no em sent còmode formant part d’un projecte que ja no té res a veure amb el que em va fer unir-me a ell.

La solució d’aquest partit davant les inquietuds que li s’han plantejat ha segut obrir un expedient disciplinari, amb l’únic argument de que «no estàs autoritzat a prendre aquestes decisions», després de ignorar-nos absolutament durant mesos. Sincerament, tenen raó. No hem rebut autorització per les decisions que prenguerem després de les eleccions. Però això és deu a què se’ns va ignorar, es va despreciar la feina d’aquest equip que es menut, però amb ganes i il·lusió per millorar Algemesí. Així com la de molts altres companys que treballen pels seus pobles, i sembla que tampoc importen. Nosaltres, i jo el primer, seguirem treballant per Algemesí.