ruta de la tapa algemesi-bar garrofera-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesí

Lliurament dels premis de la Ruta de la Tapa. LVA

La ruta de la tapa serveix més de 80.000 creacions gastronòmiques a Algemesí.

La tercera edició de la ruta de la tapa s’ha saldat amb un èxit de per el que es refereix a creació gastronòmica i per la resposta de públic Durant les cinc jornades de la ruta es van servir més de 80.000 tapes entre els 30 establiments que han participat.

Per votació dels assistents, la millor tapa ha sigut “Anhels taurins”, elaborada pel bar Garrofera, mentre que el segon i tercer lloc ha sigut per a Tapaina i El bon gust. 

Entre totes les persones que han votat s’han sortejat cinc lots de vi de Bodegas Vinados que han sigut para Raquel Felici, Amparo Pardo, Sandra Crespo, Laura Gema Barberá i Antonio Jiménez.

Els cinc guanyadors de consumicions per valor de 20 euros han sigut Beatriz Gómez, Amparo Martínez, Carmen Medes, Carmen Bogues i José Castell.

La regidora de Turisme, Palma Egido, ha destacat “el compromís de l’hostaleria d’Algemesí amb un certamen que es consolida per la notable presència de públic en les cinc jornades de la ruta”.