cole cervantes algemesi la veu d'algemesiEl curs d’infantil serà per a 18 alumnes i el termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 de juny.
El col·legi Cervantes d’Algemesí acollirà el pròxim curs escolar 2016- 2017 aules d’educació infantil per a 2 i 3 anys. La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports ha confirmat que el centre algemesinenc ha sigut triat per a implantar les noves aules d’educació infantil en la ciutat.
Es tracta d’una aula per a 18 alumnes de 2 i 3 anys, nascuts l’any 2014, que tindran un horari idèntic a la resta de classes, de 9 del matí a 17 hores. Es tracta d’ensenyament gratuït i els xiquets estaran atesos per un professor i un cuidador.
L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, considera que la iniciativa és «molt positiva pel que suposa de començar a implementar una mesura important per a conciliar la vida laboral i familiar, i que la gratuïtat de l’escolarització s’estenga a totes les edats».
El període extraordinari d’admissió, de presentació de sol·licituds en el centre, serà fins al 30 de juny. Després de comprovar duplicitats es baremaran totes les sol·licituds per part del consell escolar del centre i el 5 de juliol es publicarà la relació provisional de l’alumnat admés en el tauler d’anuncis del centre. Després de les reclamacions que puguen existir, els pares dels alumnes admesos podran realitzar la matriculació del 12 al 15 de juliol.