El Restaurant Valhalla d’Algemesí va estar present en la convocatòria per recuperar la paella de fetge de bou a Meliana. El 26 de febrer participarà en el primer Concurs Nacional de Calders d’Arròs.

LVA.-  La paella de fetge de bou és una recepta de la comarca de l’Horta Nord que va estar a punt de perdre’s. Però Meliana ha recuperat esta tradició culinària gràcies a una convocatòria gastronòmica que es va celebrar el dilluns 19 de febrer, i en la que participaren 18 cuiners, entre ells Jesús i Aaron Isabel del Restaurant Valhalla d’Algemesí.

Entre els ingredients necessaris estaven: fetge, lleterola, entranya i cor, cigrons, endívia i pebre.

10 grans arrossers competeixen en el primer Concurs Nacional de Calders d’Arròs

El pròxim 26 de febrer, tindrà lloc en la Marina Real de València el primer Concurs Nacional de Calders amb Arròs. Un esdeveniment que prevaldrà la simbiosi de l’elaboració tradicional amb la creativitat i amb els productes de temporada.

L’organització ha seleccionat entre les receptes presentades al concurs a 10 participants, entre els quals es troba el Restaurant Valhalla d’Algemesí, regentat per Jesús Isabel que acudirà amb el seu fill Aarón.

El Jurat que haurà de qualificar el millor arròs està compost per: Ricard Camarena (2 estreles Michelín i 3 Sols Repsol), Bernd Knöller (1 estrela Michelín i 2 sols de Repsol), María José Martínez (1 estrela Michelín i 1 Sol de Repsol), Germán Carrizo (1 estrela Michelín i 1 Sol de Repsol), Vicente Patiño (2 Sols de Repsol), Belén Arias (Presidenta de l’Acadèmia de Gastronomia de la Comunitat Valenciana) i Santos Ruíz (crític gastronòmic i Gerent de la DO Arròs de València) que exercirà de President del Jurat.