CC Alberto Tortajada baasneree burkina faso algemesí solidari la veu d'algemesíada vegada són més les persones conscienciades en fer un món millor. Aquesta vegada ha sigut el Col·legi Alberto Tortajada d’Algemesí qui ha decidit posar també el seu granet de sorra.

Després de conèixer la realitat dels nostres germans de Baasneeré, els alumnes més majors de l’escola decidiren col·laborar en la construcció de l’escola de secundària que està organitzant l’associació Algemesí Solidari. Per aquest motiu, tota la comunitat educativa va cooperar per poder dur endavant un mercadet solidari.

Aquest mercadet va estar a la plaça del mercat els darrers dies 10 i 17 de maig i, després de moltes hores de treball i esforç van poder reunir la quantitat de 1.015 €. Aquesta aportació anirà destinada a la consecució del col·legi de secundaria, del qual ara mateix està acabada la primera fase, la construcció de l’aulari.

Gràcies a la solidaritat d’aquest grup de mestres i d’alumnes, molts infants i joves de Baasneeré podran continuar la seua educació.