ACSA-Premis campanyes estiu 2018-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíL’Agrupació de Comerç i Serveis d’Algemesí (ACSA) ha entregat a les guanyadores i guanyadors dels sortejos de la Nit de Compres i Descomptes i la de Campanya d’Estiu els vals per un total de 1.150 €.

L’entrega de premis, que s’ha realitzat en les oficines d’ACSA al Centre Polivalent, ha comptat amb la presència de les persones guanyadores, els comerços que han repartit els premis i dels membres de la Junta d’ACSA.

Les afortunades de la Nit de Compres i Descomptes han sigut Carmen Moya Asensi, Patricia Llopis Corts i Emilia García Hernández. Cadascuna d’ha emportat un val de 50 € per a comprar en els comerços d’ACSA que han participat en la campanya.

Els guanyadors de la Campanya d’Estiu han sigut Paco Colomer Diego, Mª Teresa García Ferrer, Vicenta Ferrer, Juan Bta. Hurtado i Paola Gimeno, que van a gaudir de 200 € en vals per a gastar en els comerços associats.

Per la seua banda, els comerços que han repartit els premis han sigut: Perfumeria Paco Prieto, Maríntima, Safir, El Vestidor de Ester, Carolina Bosch, Rosa Esquer, Cocus, Minnistore, Milar Faus, Juan B Juan-Coses boniques, La Porta de Xarol i Saló de perruqueria Natalia & Arantxa.

Les campanyes d’estiu d’ACSA formen part de les accions que l’agrupació du a terme durant l’any per a promocionar i potenciar les compres en el comerç d’Algemesí.