L’Ajuntament d’Algemesí programa diverses jornades d’inflables aquàtics pels barris de la ciutat durant la segona quinzena d’agost.

LVA.-  L’Ajuntament d’Algemesí ha organitzat una sèrie de jornades d’inflables aquàtics en diverses zones de la ciutat per als més xicotets. La iniciativa va sorgir per a les festes de Sant Roc en el barri del Raval el passat 11 d’agost, i “el bon resultat de la iniciativa ens ha animat a dur-lo a terme en altres quatre zones de la ciutat al llarg d’aquesta segona quinzena d’agost”, ha assegurat la regidora de Benestar Social, Quini Giner.

L’inflable aquàtic estarà en la plaça del Pla el 19 d’agost, al parc Salvador Castell en el tram del carrer Sant Josep de Calassanç el 20 d’agost, al parc Bernat Guinovart en el tram de plaça 1 de Maig el 26 d’agost, i finalment en el Carrascalet, en la plaça d’Espanya el 27 d’agost.

En totes les ubicacions l’horari serà el mateix, d’11 del matí a 14 hores de la vesprada. La seua utilització és gratuïta i l’accés s’haurà de realitzar amb roba de bany.

Es tracta d’una iniciativa de la regidoria de Benestar Social, Família, Inclusió i Igualtat d’Oportunitats de l’Ajuntament d’Algemesí dins del pla Corresponsables. L’objectiu és fer un estiu accessible a tots els xiquets i xiquetes de la ciutat amb iniciatives lúdiques en aquests dies més calorosos.