César Valdivieso i Montse Pérez donen inici a la campanya d’Hàbits Saludables organitzada per ACSA amb xerrades sobre Salut Bucodental i Alimentació i Càncer.

ACSA.-  Dimecres 8 de maig, donà inici la Campanya d’Hàbits Saludables amb el cicle de Salut Bucodental, que va encetar César Valdivieso Vernetta, director de la Clínica VITALDENT Algemesí des de fa 12 anys, amb una xerrada propera i summament didàctica que ens apropà a l’odontologia moderna.

A la clínica VITALDENT d’Algemesí ofereixen les especialitats de: implantologia, ortodòncia, periodòncia, càries i estètica. D’estes especialitats i de la tasca que a la clínica realitzen va donar detallada informació César Valdivieso, recalcant la importància de seguir els consells dels odontòlegs i les revisions periòdiques.

Dins de la mateixa campanya, el 20 de maig va tindre lloc la xerrada «Alimentació i Càncer» impartida per Montse Pérez, farmacèutica titular de la Farmàcia Pérez i nutricionista-directora de “Dietas a tu medida”, amb una gran assistència i molt bona acollida per part del públic.

A la xerrada es detallaren gran diversitat de processos oncològics i el tractament que es sol administrar en cadascun. Sense dramatisme, es varen afrontar els efectes secundaris de la medicació administrada en cada procés i com amb l’alimentació es pot mitigar i millorar l’estat físic general dels malalts.