desfilada d'indumentària valenciana ciutat d'algemesí falla barri santa bàrbara la veu d'algemesíEl proper dissabte, 4 de juny, a les 20h tindrà lloc la I Desfilada d’Indumentària Valenciana Ciutat d’Algemesí. L’acte, organitzat per la falla Barri Santa Bàrbara té un caràcter solidari ja que, part de la recaptació aconseguida amb la venda d’entrades està destinada a l’Associació del Càncer d’Algemesí.

L’esdeveniment és el primer dels actes que celebrarà la comissió del Barri de Santa Bàrbara al llarg del present exercici faller com a motiu de la celebració dels 40 anys fallers.

La desfilada es composa de tres mostres dividides en roba interior, orfebreria i indumentària valenciana. A més, les firmes participants disposaran d’una zona d’expositors per tal de mostrar part dels seus treballs.

Entre les cases participants en la desfilada trobem quatre firmes locals: Margarita Vercher, Agustín y Amaia Orfebres, Hijas de Carmen Esteve i JUYMA; a més d’altres firmes com Artesania Ortiz (València), Mª Dolores Indumentària Valenciana (Sueca), Marta Arroyo Indumentària Valenciana (Alzira), Flor d’Atzahar (Paiporta), Mi Fallera Ideal (València), Indumentària Valenciana Vichus (Benetússer) i Ambient Faller (Xàtiva).

Per finalitzar l’acte, algunes de les cases han aportat obsequis per a realitzar una rifa entre els assistents.

El lloc escollit per a la desfilada és el Centre Polivalent Verge de la Salut d’Algemesí amb un aforament per a 1.000 persones.

Els punts de venda són els comerços participants i al telèfon disponible de la comissió: 600267431