ruta de la tapa algemesi la veu d'algemesi

Presentació de la Ruta de la Tapa al Museu de la Festa. LVA


A partir del dia 7 d’abril i cada dijous, 33 bars d’Algemesí oferiran diferents tapes
La primera edició de la Ruta de la Tapa en Algemesí tindrà lloc a partir del dia 7 d’abril. Trenta-tres restaurants, repartits per tot el poble, s’encarregaran d’oferir a tot el públic diferents tapes a preu econòmic. Els assistents acudiran al bar escollit i podran prendre una tapa i una beguda pel preu de 2 €.
Cada dijous durant el mes d’abril, els algemesinencs i totes aquelles persones interessades podran visitar els diferents bars per gaudir d’aquesta iniciativa. L’objectiu de la Ruta de la Tapa és promocionar el sector gastronòmic local i mostrar al públic el nivell d’hostaleria que hi ha a la ciutat. “Des de l’ajuntament volem ajudar a donar vida a la ciutat els dijous tant al migdia com a la nit i donar un impuls al sector de l’hostaleria local”, ha assegurat la regidora de Comerç i Turisme, Palma Egido.
A més, els assistents podran participar en el sorteig de cinc lots de botelles de vi Pinord i tres consumicions per valor de 20 € a utilitzar en els establiments participants. Sols han d’omplir els requadres amb segells de diferents restaurants, sense cap repetició, votar a la millor tapa indicant el número i el nom del bar i completar-lo amb les dades personals.
Els restaurants participants d’aquesta iniciativa són Gol de Oro, El Plà, N9 Huertas, Ca Dora, Café-5, Paula, Miguel, Bambú, Zamora, El Rebujito, Poliesportiu, Tapaina, Remonte, Brassador La Torre, Beniel, Limbo, Avalon, Baret de Cris, Colón, El Gat Negre, La Taverna de Santi, Rebombori, Covadonga, El Bon Gust, La Bodegueta, Café Chester, Majo’s, Snack Pere, Rock and Full, Ma Casa, Restaurant 2R, La Trobada i la Cerveseta.
A més es podrà compartir l’experiència a les diferents xarxes socials amb el hashtag #DeTapesPerAlgemesí.