muixeranga d'Algemesí unesco patrimonio inmaterial de la humanidad la veu d'algemesíLa Muixeranga d’Algemesí celebra hui divendres l’Assemblea General Anual al Saló d’Actes de l’Ajuntament d’Algemesí. En l’acte es farà un homenatge a Quico Sempere, muixeranguer de Tarragona, pel seu treball en la difusió i projecció exterior de la muixeranga i de la Festa de la Mare de Déu de la Salut, principalment en el món casteller.

En l’assemblea, el mestre, Marcos Castell, també farà balanç de les actuacions i activitats en què l’associació va participar el 2018, a banda de les festes patronals, com les trobades de muixerangues d’Algemesí i Castelló de la Plana, el Concurs de Castells de Tarragona, la Campanya de Recollida de Joguets o el Concurs de Felicitacions de Nadal.

Pel que fa als reptes de futur, Castell es proposa millorar el nivell tècnic de la colla i provar noves muixerangues i continuar treballant per fer la muixeranga i la Festa més gran i coneguda fora del nostre poble. Per últim, també destaca les noves incorporacions, amb les quals l’associació s’acosta ja als 500 membres.