outlet algemesiEl cap de setmana del 9 i 10 de febrer tindrà lloc una nova edició de la fira Outlet Algemesí. De nou, un total de 19 comerços de la ciutat exposaran els productes rebaixats en la plaça Major. 

Enguany estaran presents Petit Comité, Little Kings, Mia Moda, Joieria VO, Òptica Folch, Colchones Mivis, Tèxtil Tu Casa, Decomob, Olga Cubells La Manyeta, Monmenut, Ninos, Base: Correxuta, Base: Desmarque, Carolina Bosch, Carmen roba infantil, Toima, Eva Lencería i La Canaleta.

El Outlet obrirà les seues portes el dissabte a les 10 hores. La visita institucional serà a les 11 hores. Estarà obert tot el dia fins a les 21 hores, mentre que el diumenge només s’obrirà al matí, d’11 a 14 hores. La fira Outlet Algemesí està organitzada l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació de Comerços i Serveis d’Algemesí, ACSA, Empal, i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç.

La regidora de Comerç i Promoció Econòmica, Palma Egido, ha assenyalat que es tracta d’una fira en la qual “els comerciants algemesinencs aprofiten per a tancar la temporada, al mateix temps que s’ofereix una possibilitat de compres per als consumidors de bons productes a preus atractius”.