Millora i acondicionament Xopera la vru d'algemesiEn els últims dies s’han dut a terme treballs de poda en l’àrea recreativa de la Xopera. Les labors han consistit en l’eliminació de branques i arbres morts, així com la neteja de tota la zona.
El regidor de Medi ambient, Pau Montalvà, ha comentat que es tracta de “un espai amb molta presència de persones on és necessari fer treballs d’aquesta classe per a reduir els possibles accidents i que la gent es trobe a gust”.
Els pròxims dies de Setmana Santa i Pasqua es preveu una presència massiva en aquest entorn per a passar el dia. També durant els caps de setmana molts veïns gaudeixen de la Xopera.
La millora de l’accés al bar i els serveis existents, actuacions de neteja, implantació de proteccions de fusta, millora de les senyalítica, incorporació de contenidors per al reciclatge o delimitació d’espais per a impedir l’accés dels cotxes són altres actuacions que posen en valor aquest espai verd i d’oci.
“Estem donant més presència i importància a aquest espai natural i per això hem promogut activitats perquè la gent s’acoste, conega i disfrute no solament de la zona recreativa també del Bosc de Ribera i sempre demanem que es faça un ús responsable dels espais naturals”, assegura el regidor.

Font: algemesi.net