l'espolí-cabalgata del ninot-falles algemesi-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíLa Cavalcada del Ninot va omplir de color els carrers d’Algemesí un any més, gràcies al treball i esforç de les diferents comissions. Com ja és tradició, els carrers Lepanto i Dels Arbres es convertien en punt d’encontre de carrosses i disfresses de cada comissió.

L’Espolí

A les 18:00 hores, amb el tret d’eixida, es va donar pas a una acolorida desfiliada, on cada falla va presentar una temàtica diferent, pels carrers Germanies, De la Muntanya, fins a la Plaça Major, on les falleres majors de la ciutat i les seues respectives corts d’honor pogueren gaudir del final de la cavalcada.

Aquest any, la Falla Parc Salvador Castell va encapçalar la cavalcada, ja que l’ordre d’eixida guarda relació amb l’antiguitat de cada comissió, sent la més jove la primera en desfilar.

Així doncs, aquesta comissió va escollir una temàtica molt actual a dia d’avui, sobretot per als més joves: els emojis de les xarxes socials. Amb aquest motiu, la comparsa vestia diferents disfresses que representaven distintes emoticones.

A continuació, va arribar el torn de la Falla Nou Mercat amb la temàtica al voltant de la pel·lícula El mag d’Oz. La seua comparsa representava, per grups, diferents personatges d’aquesta pel·lícula.

La falla Parc Bernat Guinovart va ser la tercera en desfilar amb la temàtica dels jocs olímpics. Per aquest motiu, la comparsa feia menció a diferents disciplines olímpiques.

Continuà la desfilada amb la Falla El Pla que va optar per representar la nissaga de  Harry Potter tant de moda entre adolescents i no tant joves. Els fallers d’aquesta comissió representaven diferents personatges d’aquesta obra.

La cinquena comissió, Falla Crist de l’Agonia, presentava una acolorida versió de la pel·lícula d’animació infantil Trolls, amb disfresses que feien menció als personatges de la pel·lícula.

L’equador de la cavalcada va estar marcat per la Falla Plaça del Cid, què també va escollir com a fil conductor de la seua desfilada una pel·lícula d’animació. En aquesta ocasió, de la mà de Pixar i Toy Story. Els membres d’aquesta comissió, per grups, representaven les diferents joguines que apareixien en aquesta pel·lícula d’animació.

La Falla Plaça Cabanilles es va decantar per la música. Així la seua comparsa va  rendir homenatge a un instrument musical tant característic com el piano.

Amb la Falla Ideal Terrassa es reprenia la temàtica de pel·lícules d’animació. En aquesta ocasió, el film escollit va ser Coco. Els diferents personatges d’aquesta pel·lícula apareixien caracteritzats pels fallers i falleres de la comissió.

La Falla Barri Santa Bàrbara presentava una temàtica al voltant de la natura i escenificava una al·legoria d’un bosc encantat, amb ninfes i donyets

La Falla Plaça Tres Moreres, per la seua part, va escollir la temàtica d’aviació amb una comparsa de pilots de vol i hostesses.

Per últim, i tancant la desfilada, la Falla Víctor Pradera coincidia en temàtica amb la Falla Ideal Terrassa, i presentaven, també, una versió de la pel·lícula Coco. Els membres d’aquesta comissió donaven vida als diferents personatges d’animació del film.