“The Hell Contest» torna al parc Salvador Castell el pròxim 28 d’octubre.

LVA.-  Algemesí es prepara per a una nova edició del «The Hell Contest» (la competició de l’infern). Després de l’èxit aconseguit en edicions anteriors, des del dissabte 28 d’octubre a les 17:00 h fins al diumenge 29 a les 16:00 h, el parc Salvador Castell serà testimoni d’un dels certàmens més singulars del país.

Nombrosos expositors nacionals i internacionals mostraran les seues salses i productes picants més exclusius, que inclouen salses cítrics de mango, xirimoia o curri, formatges i embotits amb un toc picant, cacauets infernals, granissats i licors peculiars, a més de plantes de xilis, entre altres.

No obstant això, un nou producte provinent de la cuina infernal de Dr. Salsas destacarà entre tots: les «Olives Cabrejades». Es tracta d’unes olives de varietat Gordal farcides de Trinidad Moruga Scorpion, un dels xilis més picants del planeta.

Per a comprendre el seu nivell de picant, és important assenyalar que un vitet adobat té entre 500 i 1.000 unitats Scoville de picant, mentre que Trinidad M. Scorpion aconsegueix 1’5 milion. Però, qui seran els concursants capaços d’enfrontar este desafiament?

El diumenge 29 d’octubre a partir de les 12:00 h, al parc Salvador Castell d’Algemesí es durà a terme el Campionat d’Espanya de Menjadors de Xilis, on els participants aniran ingerint per rondes les varietats més exòtiques mai cultivades. Així doncs, les «Olives Cabrejades» seran una de les proves de les últimes rondes i només els més valents s’atreviran a consumir-les.