Ja dúiem dos setmanes de confinament quan Amparo Ribes, presidenta durant 10 anys d’ACSA, va fer saber a l’Agrupació que les seues alumnes del curs de patchwork, volien confeccionar mascaretes per als comerços declarats de primera necessitat pel RD 463/2020 i per a tots els nostres veïns, començaven a faltar mascaretes i guants i ens ho estaven fent aplegar diversos associats.

ACSA.-  Per la seua part, Amparo Ribes i M. Angeles “Ribelles”, havien estat confeccionant i subministrant mascaretes a l’hospital i a la Policia Local sempre amb el material donat gratuïtament per Retalls Amparo; tela, viés, betes i fils.

D’immediat ens posàrem a la feina, Amparo Ribes tallava la tela i junt als fils i el viés, els ho portàvem a les dones que, altruistament i des de sa casa, les confeccionaven i nosaltres les deixàvem en 4 farmàcies associades i en dos comerços.

Per últim ens plantejàrem el tema de la donació, als comerços associats el se les donàrem gratuïtament però pensàvem que demanant un donatiu, podríem fer arribar uns diners a la Creu Roja que, una vegada més, està desenvolupant una gran llavor social, el donatiu era voluntari però hem aconseguit 1.000€ que els hem fet aplegar.

El nostre eslògan ja sabeu que és Algemesi Ho Té Tot, i, en este cas, també té solidaritat!