globotada-falla nou mercatEl dissabte va ser la quarta globotada de la Falla Nou Mercat. Aquest any, si cap, un acte amb un més interès ja que tenia un caràcter solidari. L’Associació del càncer d’Algemesí va ser amb qui es va col·laborar. La mateixa associació va posar una paradeta on venien polseres, nassos… i on hi havia vidrioles on poder fer aportacions. Era necessari adquirir un pinxo per a participar en la globotada, per una quantitat mínima d’1€.

El total de la recaptació va ser de 801€ que seran destinats als projectes d’investigació amb els quals col·labora l’Associació.

Aquest acte faller, fins ara era sols per a la xicalla de la Falla Nou Mercat; però aquest any era un acte per al poble, ja que la finalitat era col·laborativa. A l’acte van assistir les FMC i les seues Corts d’Honor respectives, amb el president de la JLF, així com grans i menuts de totes les falles del poble.

Després de l’èxit de participació de tot el món faller local, podem dir que la globotada de Nou Mercat ja s’ha convertit en presència obligatòria per a qualsevol faller d’Algemesí.