velodromo algemesi-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíEl PP demana alternatives abans de tirar avall el velòdrom.

Després de la publicació del pla Edificant de la Conselleria d’Educació per a reformar col·legis i instituts, l’equip de govern d’Algemesí ha presentat les seues propostes. Entre elles, es troba la memòria relativa al Salvador Andrés, situat en el barri del Raval, en la qual es planteja a l’administració autonòmica que la millor opció per a crear més aules i un pati és derrocar el velòdrom confrontant.

En realitat, aquesta seria la solució més econòmica per a la Generalitat, ja que es podria assumir la construcció d’un centre nou que permeta oferir totes les instal·lacions que el barri necessita, sense necessitat de derrocar el velòdrom municipal.

L’equip de govern s’escuda en que s’usa poc, però el ben cert és que la instal·lació esportiva es troba en molt bon estat i és seu de competicions autonòmiques. A més, les obres arribarien al milió d’euros, per la qual cosa, atés que no és una quantitat insignificant, es podria fer un esforç per a construir un nou centre i evitar així derrocar una cosa que ja està construïda.

L’equip de govern no pot escudar-se en que s’usa poc, ja que contínuament estaríem demolint i construint instal·lacions en funció de la demanda del moment.

Un altre dels problemes pels quals no és possible ampliar el centre actual és la ubicació de la biblioteca annexa al col·legi que està construint l’Ajuntament. La falta de previsió de l’equip de govern, ja que quan van iniciar les obres ja sabien que el col·legi necessitava de més aules, impedix ara créixer al Salvador Andrés i obliga a derrocar el velòdrom municipal.

Per al Partit Popular és ben rebuda la inversió en la modernització dels col·legis d’Algemesí, però demanem a l’equip de govern que negocien amb la Conselleria per a evitar la demolició d’una instal·lació esportiva que es troba en bon estat de conservació, ja que no és l’única solució possible.