Tornejants-unesco-iccn-patrimonio inmaterial-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíLa Veu d'Algemesí-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíUn nombrós grup d’antics Tornejants es va reunir després de les festes de la Mare de Déu de la Salut per recordar vivències i impulsar nous encontres amb més Tornejants.

L’endemà del dia de la Mare de Déu, una trentena d’antics Tornejants ens van reunir per compartir records i xarrar sobre la festa d’abans i d’ara.

El grup va lamentar que faltaren integrants als que no es va poder avisar. Per això, des de La Veu d’Algemesí criden a tots aquells que hagen sigut Tornejants a apuntar-se per al pròxim encontre enviant un correu electrònic a tornejantsalgemesi@gmail.com o passant per la Barberia de Dani.