En Acsa segueixen implantant activitats específiques als diversos sectors d’associats. L’hostaleria d’Algemesí es veu representada cada vegada més a l’associació i com a autònoms valents i emprenedors, s’han sumat a esta nova Ruta de l’Esmorzar.

ruta de l'esmorzar algemesiACSA.-  Durant el mes de Juny els hostalers participants oferiran l’esmorzar als seus clients de la manera habitual, però a més a més els oferiran butlletes per a entrar al sorteig de 2 packs d’esmorzars cada setmana.

L’esmorzar es “sagrat” al nostre poble i anar d’esmorzar es un plaer si ho compartim amb amics o familiars. Si la Ruta de la Tapa ens agradà, no ens podem perdre la nova Ruta de l’Esmorzar. Els hostalers saben com fer-nos gaudir d’un bon “esmorzarot” i a més a més no participen tan sols bars, cal destacar que dos forns/pastisseries també participen, aleshores pot ser un valor afegit amb l’entrepà acabadet de coure.

Els participants son:

– Restaurant Avalon

– Restaurant Valhalla

– La Taverna de Santi

– Restaurant La Bodegueta

– El Casino d’Algemesí

– Restaurant El Manantial

– Restaurant Buenavista

– Pastisseria Monar

– Pastisseria Cerdà

Cadascún dels participants anirà penjant a les xarxes els seus entrepans i com tenen de plens els menjadors. Veient tot el que preparen anem a desitjar anar a gaudir d’eixes delícies que saben preparar al nostre poble.

A hores d’ara es molt grat vore com diversos grups organitzats d’amants de l’esmorzar a la Ribera s’han posat en contacte amb ACSA per obtindre més informació de la Nova Ruta de l’Esmorzar a Algemesí. Les xarxes socials són una de les ferramentes més útils per publicitar als hostalers, els seus esmorzars i la nostra ruta.

ACSA vos anima a anar d’esmorzar i a difondreu.