La model d’Algemesí participarà en el concurs Miss World Spain que se celebrarà a Oropesa el mes de juny.

LVA.-  Del 7 al 14 de juny, 52 dones i homes representants de cadascuna de les nostres províncies es reuniran a la ciutat castellonenca d’Oropesa, concretament en Marina d’Or, per a realitzar les diferents proves classificatòries dels concursos Miss World Spain i Mister Internacional Espanya 2020. La gala final masculina se celebrarà el 13 de juny i la femenina l’endemà.

Sara Botella participarà representant a la província de Terol. L’algemesinenca té 25 anys i una altura de 1,72. En l’actualitat és socorrista, a més de tècnic estètic i tècnic superior d’imatge, i també treballa en restauració hotelera. Assegura que li agrada viatjar i els animals.

La candidata que resulte guanyadora en Marina d’Or, aconseguirà el passaport directe per a representar a Espanya en Miss Món 2020. Cal recordar que es tracta d’un dels certàmens més difícils i variats entre els existents, tant per la dificultat de les proves a superar per a fer-se amb un lloc en la gran final, com pel número de candidates participants (més d’un centenar).

Més enllà de ser un certamen de bellesa internacional, el seu lema “Bellesa amb un Propòsit”, ofereix una nova visió per a este tipus de concursos i de les seues guanyadores, que no és una altra que la de col·laborar amb diverses causes socials i presidir esdeveniments benèfics amb l’objectiu de recaptar fons per a diverses fundacions.