London Fashion Week-sara botella-moda-desfiles-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíAlta, prima i bonica. Així és Sara Botella Matalí, una algemesinenca de 24 anys que somia amb desfilar en totes les passarel·les de moda del món. Darrere de la seua cara angelical de xiqueta bona hi ha una dona convençuda del que vol, i sap que només es complirà si persegueix la seua passió sense descans. Més amunt del metre i 73 centímetres, quan es puja a uns tacons no solament guanya en altura, també en seguretat i ambició. D’ací a uns dies desfilarà en Fashions Finest durant la London Fashion Week, una de les passarel·les més importants del món que la posaran davant els ulls dels millors dissenyadors internacionals. 


 

Carlos Bueno fotoagencia valencia fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesí

Carlos Bueno

– Des de quan vols ser model?
Porte intentant entrar en el món de la moda des que tenia 13 anys, però fins a 2017 no vaig aconseguir entrar en ell perquè sembla que jo no era el perfil que buscaven les agències de models, almenys les que coneixia.
– I què va passar en 2017?
Vaig decidir buscar una altra via per a entrar en este món, el dels concursos de bellesa. Em vaig presentar a Miss Univers España i vaig resultar guanyadora de Miss Beach Beauty Castelló 2017. Es va fixar en mi José Carbajal, director del certamen a la Comunitat Valenciana i, gràcies a ell i a l’experiència en el certamen, nombrosos fotògrafs i agències de moda van començar a posar-se en contacte amb mi. A partir d’ahí vaig començar a desfilar en passarel·les i a fer sessions fotogràfiques.
– T’agrada més desfilar o ser model fotogràfica?
M’agrada moltíssim més desfilar per a passarel·les que posar per a fotografies o revistes. Preferisc desfilar perquè em sent més còmoda i potser també perquè tinc més experiència.
– Havies desfilat abans de 2017?
Res seriós. Havia desfilat en diversos càsting per al MN4 i per al Corte Inglés, també en la passarel·la d’Algemesí, però res més.
– Durant estos dos últims anys han canviat les coses, no?
Estic en diverses agències de models, i gràcies a l’agència Mahogany Models el pròxim 16 de febrer desfilaré en una de les passarel·les més importants del món, la Fashions Finest durant la London Fashion Week. Fins ara havia desfilat per a dissenyadors tan coneguts com Hannibal Laguna, Alejandro Resta, Valerio Lluna o Francis Montesinos entre altres.
– Què creus que suposarà per a tu desfilar a Londres?
Siga com siga el resultat, desfilar en la London Fashion Week és una finestra perquè molts dissenyadors internacionals puguen posar l’ull en mi i dur a terme moltíssims més projectes. I per descomptat espere signar algun que altre contracte.
– Quant de temps li dediques a la teua preparació?
Des que em vaig adonar que tenia les portes obertes en este món no deixe de preparar-me físicament. Entrene tots els dies abdominals i peses, i també vaig a natació dos dies per setmana.
– I els estudis?

Fa dos anys vaig acabar els meus estudis com a tècnic en estètica i el últim any vaig finalitzar el curs superior d’imatge personal, corporativa i protocol a l’Acadèmia Tevian a Valencia.

London Fashion Week-sara botella-moda-desfiles-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesí– Què fas en l’actualitat?

Estic en Anglaterra, estudiant anglès i treballant en un restaurant.
De moment només estic intentant millorar el meu nivell d’idiomes per a obrir-me més portes, i al mateix temps buscant treballs relacionats amb el món de la moda.

– Com veus el teu futur?

El meu propòsit és fer un curs de maquillatge d’efectes especials per a televisió i pel·lícules a la universitat de Bolton en Anglaterra, però sobre tot continuar formant-me al meu àmbit. M’agradaria arribar molt lluny. De moment estic emocionada per saber on em portarà el destí.

(Fotos: Rafa Martín, Santi de Santiago)