sara botella-london fashion week-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíEl passat 16 de febrer, Sara Botella Matalí va desfilar per a Fashion Finest durant la London Fashion Week. La model algemesinenca va traure un total de set dissenys i va desfilar per als següents dissenyadors:

Louisa Moody (segona finalista millor dissenyador a Gran Bretaña), Misora Nakkamori (tercera finalista millor dissenyador a Gran Bretaña), Kepaza, Nitya Singh, April Banbury, Kanna Yeung i Mary Dickow.

La sessió maratoniana va començar per a ella a les huit del matí i no va finalitzar fins les deu de la nit. Proves de vestuari, assajos, perruqueria, maquillatge… i finalment el show començà dividit en tres desfilades. A pesar de l’intensitat de la jornada, Sara assegurà que “valgué la pena cada minut”. Sens dubte va ser una experiència única per a ella i també per a sa mare. “M’haguera agradat haver pogut compartir la vivència amb tota la gent que mes vull, família i amics, però al menys vaig poder estar amb la millor persona, ma mare”, va declarar Sara a este periòdic. I es que ella anà des d’Algemesí per donar-li suport i per poder viure en la seua filla esta gran oportunitat.

Sara no té paraules per descriure tot el viscut. Gràcies a desfilar en la Fashion Week de Londres ha conegut a molts professionals de la moda i ha fet importants contactes. “Espere que açò siga el començament de alguna cosa més gran”, desitja l’algemesinenca. De moment el seu nom ja està anotat per a la Fashion Week de setembre, quan la nostra model tornarà a desfilar a Londres.