2º Trofeu Ciutat d'Algemesí C. B. Maristas Algemesí Viscoconfort Bera Bera  La Salle Montcada Puig d'En Valls C BM elche la veu d'algemesiEl C. B. Maristas Algemesí ha organitzat el segon trofeu d’handbol base «Ciutat d’Algemesí» on han participat equips de la Comunitat Valenciana, San Sebastián, Catalunya, Eivissa i Navarra.
Ha sigut l’any de la consolidació del torneig que gràcies al col·legi Marista Ntra. Sra. de la Salud, ha pogut acollir aproximadament unes 160 persones durant la duració del torneig. Respecte al torneig de l’any anterior cal destacar als clubs de Bera Bera (San Sebastián) i La Salle Montcada (Catalunya) que han repetit i un any més ens han ajudat a pujar el nivell competitiu del torneig igual que el C.Bm. Elche que ha participat amb els dos equips cadets (xics i xiques) amb els quals disputarà la final autonòmica. El Txantrea KKE en cadet masculí i Puig d’En Valls en infantil femení també van realitzar partits de gran nivell a les seues categories. No ens podem oblidar dels equips de la zona, molt agraïts al Ribera Alta Alzira, Bm. Mislata, Handbol Xàtiva i al A.D.Bunyol per la seua participació aquests dies de vacances on de vegades resulta complicat armar un equip competitiu.  
El torneig que va començar Dijous Sant amb una matinal de benjamins al 9 d’Octubre i una d’alevins al col·legi, ha comptat amb un centenar de partits (des de categoria benjamí a juvenil-junior) en 4 dies. El Divendres Sant es va realitzar una desfilada dels equips participants i vam poder comptar amb el juvenil del Bm. Castelló (convidat per l’organització) que va disputar dos partits de la categoria juvenil femení contra les xiques de Maristes de matí i de Bera Bera per la vesprada. Dissabte tinguérem partits de creuament i el diumenge de matí les finals infantils i cadets al 9 d’Octubre.
Un autèntic luxe per als que estimem aquest esport que aquest torneig es consolide a la nostra localitat i que es respire handbol per tot arreu. 
Pel que fa als resultats del torneig en la categoria infantil els xics i xiques de maristes s’imposaren a la final al Ribera Alta Alzira i a Puig d’En Valls respectivament. A la categoria cadet el C.Bm. Elche va dominar en xics imposant-se a la final al cadet masculí de Maristes (després d’haver disputat 3 amistosos també contra els equips de la categoria juvenil-junior) i les xiques del C.Bm. Elche guanyaren la final a La Salle Montcada que compta amb un gran equip de primer any que la temporada passada es va quedar a un gol de disputar les semifinals en la fase final del campionat d’Espanya. En juvenils el club va sumar a la competició dos equips junior-sènior per ampliar el nombre de partits que decidírem que quedara com a tercer classificat per no comptar amb la totalitat d’integrants junior. Per lo tant, en xiques el nostre Juvenil i el de Bera Bera es van disputar la primera posició a un partit vibrant on les nostres xiques agafaren un xicotet avantatge al marcador que poc a poc l’equip de Donostia va anar neutralitzant. Al final van aguantar i es van fer amb la victòria per 18-20 i amb la primera posició del torneig. Els xics juvenils van guanyar el seu partit contra La Salle a un encontre molt disputat també per només tres gols de diferència i quedaren també campions del torneig.
Valoracions molt positives i com sempre coses per millorar que segur ens faran créixer a poc a poc i situar aquest torneig com a referència de l’handbol base a nivell nacional. 
Donar les gràcies també a tots els sponsors principals que han fet possible el torneig (Viscoconfort, Edetania i Toyota) i als col·laboradors (Asioka, El Horno de Pedro, Consum, Frutas Algemesí, Decathlon, BarberáSnacks, ICFC,…).