Entre altres campanyes per dinamitzar l’economia local, Caixa Rural acaba de repartir 222 premis de 100 euros.

caixa rural algemesi targeta activa agencia prensa2 moises castellCaixa Rural.-  Caixa Rural d’Algemesí treballa diariament en pal.liar els efectes de l’actual crisi que ens envolta. Amb aquesta finalitat ha participat, molt directament, en diverses campanyes dirigides a potenciar l’economia local facilitant oportunitats de millora reals i immediates.

En aquesta línia d’actuació, des de Caixa Rural d’Algemesí s’han proveït els suports necessaris per a la preparació i execució de la campanya “Targeta Activa Algemesí”, promoguda per l’Ajuntament amb la col·laboració d’ACSA i EMPAL, per dinamitzar la campanya de Nadal dels comerços del poble.

Així també, Caixa Rural d’Algemesí ha contribuït novament en la campanya “Cap xiquet sense regal”, aportant la cistella que es sortejarà entre aquells que participen amb la compra de paperetes.

El dijous 3 de desembre es va celebrar el tradicional Sorteig de Nadal de la Caixa Rural d’Algemesí, repartint caixa rural algemesi targeta activa agencia prensa2 moises castellentre els seus clientes, 222 premis de 100€ a través de targetes regal. A mes es va fer entrega dels premis al guanyador i finalistes del XIV Concurs infantil de targetes de Nadal, que patrocina la Fundació Caixa Cooperativa d’Algemesí i que organitza la Caixa Rural. Encara que les circumstàncies actuals han forçat la seua celebració a portes tancades, la il·lusió nadalenca ha estat la mateixa.

Davant de tots els canvis que s’han produit i que de segur es produiran, el que no canvia és l’esforç de Caixa Rural d’Algemesí per contribuir a la millora de l’entorn socio econòmic i cultural de les localitats on es troba, mantenint les tradicions però adaptant la seua actuació a les noves circumstàncies, i ajudant al seus clients a fer front als nous reptes.