escola estiu musical josep moreno gans algemesi la veu d'algemesíAquesta Escola d’Estiu està dirigida a xiquets, xiquetes i joves a partir dels 5 anys i no cal tindre coneixements musicals previs per a participar.

Per quart any consecutiu l’Escola de Música “José Moreno Gans” posa en marxa aquest innovador projecte educatiu. Es tracta d’una escola d’estiu cultural on la música és el fil conductor de totes les activitats. Aquest any, baix el títol de Camp Rock, es realitzarà un divertit viatge per les tendències musicals més importants dels segles XX i XXI. Es treballaran diferents estils com el jazz, el rock, el pop, etc., i els alumnes podran conèixer a algunes de les figures més importants de la història de la música més moderna.

També hi haurà temps per a la realització dels deures escolars d’estiu, jocs i activitats de caràcter més lúdic, dues eixides a espais naturals del poble i dues audicions (en finalitzar cada quinzena) on els alumnes mostraran tot el que han aprés.

Al següent enllaç trobaràs molta més informació: http://www.societatmusicalalgemesi.com/escola-de-musica/escola-estiu-musical