pasarela moda algemesi la veu d'algemesiLa festa de la moda està integrada per models, comerços i estilistes de la ciutat
La Passarel·la Algemesí arriba a la seua huitena edició amb una nova demostració del potencial comercial de la ciutat. Més de 200 models desfilaran amb les creacions de 31 establiments de moda, moda infantil, moda casual i esportiva, tèxtil, llenceria, bany, complements, perruqueria i estilisme.
La cita serà dissabte 16 d’abril a partir de les 20.15 hores en la plaça Major. Serà de nou una nit de llum, moda i fantasia on tots els participants –comerços, estilistes i models- són d’Algemesí.
La Passarel·la Algemesí està organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Algemesí i compta amb la col·laboració de l’Agrupació de Comerços i Serveis d’Algemesí, ACSA, la Diputació de València, l’oficina AFIC i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball.
La regidora de Comerç, Palma Egido, ha destacat el suport del consistori amb els comerciants de la ciutat que tenen en aquest esdeveniment “una forma de promocionar el seu producte i el seu treball d’una forma atractiva davant de milers de persones que segueixen la passarel·la en directe en la plaça i després a través de la televisió”.
Enguany participen en la Pasarel·la Algemesí Carmen, Carolina Bosch, Java Diseño, Parells, Pura Il·lusió, Retalls Amparo, Carmen Roba Infantil, Iredan Moda, La Petite Maria, Little Kings, Monmenut, Ninos, Triangle, Xulaes Moda Infantil, La Gosseta Valentina, Agustín y Amaya Orfebres, Hijas de Carmen Esteve, Margarita Vercher, Stylo María José Blasco, Marintima, Ana Silvestre peluquería, CH Glam, Perruqueria Débora Campos, Lorena Domingo estilistas, Perruqueria i Estètica Natalia i Arantxa, Pingo Peluqueros, Peluquería Silvia, Centre d’Estètica Suni, Sylvy Stylista, Vicen Betí i Vintage.