La campanya de Nadal arranca amb 75 comerços i milers de paperetes per al sorteig de 4.000 euros en premis.
L’Associació de Comerços i Serveis d’Algemesí (ACSA), amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Algemesí, ha organitzat una nova edició de el “Divendres negre”, mitjançant la qual aquest divendres 25 de novembre un total de 40 establiments de la ciutat ofereixen descomptes en les compres, a més de no tancar al migdia i allargar l’horari d’obertura fins a les 21 hores.
Es tracta del tercer any consecutiu que es du a terme aquesta iniciativa comercial local. Al llarg del dia, tots aquells que realitzen compres en els comerços adherits a aquesta iniciativa de descomptes participaran en el sorteig de sis vals de compres valorats en 50 euros cadascun.
També en aquests dies s’inicia la Campanya de Nadal de ACSA en la qual participen 75 comerços algemesinencs. Des d’ara i fins al 8 de gener per les compres efectuades es podrà omplir una papereta que participarà en el sorteig de 4.000 euros repartits en set premis de 500 euros en vals de compra, més un premi per a una entitat benèfica.
Amb les milers de paperetes dipositades en les caixes al llarg d’aquests quasi dos mesos de campanya de compres nadalenques es durà a terme el sorteig el 13 de gener a les 21 hores en la sala d’actes del Casino Lliberal. Entre els assistents al sorteig se sortejarà a més una nit d’hotel.
Es tracta d’una iniciativa que es du a terme des de fa més de quinze anys i que pretén animar les compres en els comerços de la ciutat i premiar la fidelitat dels clients que compren tant en aquestes dates com al llarg de l’any.