junta central fallera valencia-hijas de carmen esteve
Dilluns dia 4 de març, la Junta Central Fallera de València, la Fallera Major de València i la seua  Cort, es desplaçaran a Algemesí a arreplegar les mantilles q lluiran el dia 18 de Març a l’Ofrena. 

 
Hijas de Carmen Esteve són Indumentaristes Oficials de les F.M. de València i la seues Corts d’Honor  des de fa molts anys i en este exercisi, han confeccionat als seus tallers, les mantilles i les manteletes dels tratges oficials. 
 
D’un altra banda han realitzat també, les manteletes dels tratjes que ha lluit la F.M en la seua Exaltació, en l’Exposició del Ninot, en el Brindis Faller i el dia de la Crida, també han confeccionat les del Regal del seu Sector i les del segon tratje oficial, encàrrecs realitzats a través del seu indumentariste.
 
L’empresa algemesinenca, Hijas de Carmen Esteve, es una de les empreses d’indumentària valenciana més importants de la Comunitat Valenciana. La seua fundadora, Carmen Esteve, va crear en 1.949 una empresa familiar que hui continua sent un referent en el món de les falles i gràcies als seus treballs, han creat un segell de prestigi, tradiciò, qualitat i bellesa.