vitaldent algemesí la veu d'algemesí-minLa clínica Vitaldent Algemesí complirà a l’octubre 10 anys. Una dècada ajudant a tots els veïns de la Ribera a recuperar el somriure i millorant la seua qualitat de vida. Cèsar Valdivieso, gerent de Vitaldent Algemesí, recorda els començaments de la clínica i com ha anat evolucionant al llarg d’estos 10 anys.
– Quina ha sigut l’experiència fins ara des de que obrireu les portes?
– Encara recorde aquell 8 d’octubre de 2007 quan obrirem les nostres portes. Sembla que va ser ahir quan varem començar però ja portem 10 anys atenent tot tipus de problemes dentals. És molt de temps de treball constant, oferint el millor i donant solució i il•lusió als nostres pacients.
– Perquè decidireu establir-vos en Algemesí? 
– Era una demanda de La Ribera. No hi havia cap clínica dental de marca internacional com a referent als voltants. VITALDENT està present en diversos països creixent i demostrant que és una empresa forta. Les empreses les fem les persones. I amb il•lusió tot s’aconsegueix. L’evolució ha sigut molt bona. Són quasi 10.000 pacients de tota La Ribera Alta que s’han acostat a les nostres instal•lacions a preguntar, a tractar-se una molèstia o consulta d’urgència.
vitaldent algemesi la veu d'algemesí
– Quins tractaments oferiu?
– Tenim l’últim en tractaments dentals. Tractem totes les especialitats: implantologia, ortodòncia, periodoncia, estètica dental… Fem un treball multidisciplinari, és a dir, el nostre equip de professionals combina els seus coneixements i dona una visió global del tractament a seguir encara que siga de diverses especialitats alhora. És un treball en equip.
– Equip de treball? Quants professionals formeu Vitaldent Algemesí?
– Tenim huit professionals de l’odontologia entre cirurgians, ortodoncistes i generalistes, amb gran experiència professional que va des dels 10 fins als 30 anys dedicant-se a l’odontologia.
A més tenim un equip de set auxiliars i higienistes i atenció al pacient. En total som 16 persones oferint el millor de nosaltres cada dia.
– De quins avanços tecnològics disposeu?
– La clínica va ser reformada al juliol del 2016 i compta amb l’últim en tecnologia digital. Així cada gabinet està preparat per a treballar independentment o en conjunt. Tot és més àgil amb el digital. Els temps d’espera s’acurten i podem atendre més ràpid i millor als pacients. A més de ser respectuosos amb el mes ambient ja que no contaminem. Complint sempre amb totes les normes de seguretat i de prevenció, som una clínica dental de referència.
– Quins diries que són els vostres avantatges? Per què haurien de triar-vos els pacients?
– Crec que el nostre major avantatge és la proximitat amb els pacients, els escoltem, els entenem i els comprenem. El tracte personal ho és tot para nosaltres. No cobrem les nostres visites o revisions ni les radiografies, perquè creiem que és una cosa bàsica perquè tothom puga accedir a l’odontologia. Oferim diferents formes de pagament assequibles, i tenim finançament sense interessos que s’adapten a totes les butxaques.
– A octubre 10 anys. I ara quin projecte de futur teniu?
– Seguir creient en VITALDENT Algemesí. Ens recolzen els 25 anys de trajectòria de la marca, i volem seguir 25 anys més amb vosaltres.
vitaldent algemesí la veu d'algemesí-min