Caixa Rural d’Algemesí organitza el Concurs de Targetes de Nadal (patrocinat per la Fundació Caixa Cooperativa d’Algemesí), on es convida a participar a tots els xiquets i xiquetes entre 6 i 11 anys d’Algemesí, Guadassuar i Albalat de la Ribera. Esta edició, al igual que la passada, es durà a terme completament on-line.

Caixa Rural.-  Es podran presentar els dibuixos entre el 8 i el 21 de novembre de 2021, enviant un correu electrònic a la direcció concursnadal@cajarural.com amb les dades d’inscripció i adjuntant el dibuix en format JPEG. En l’apartat de notícies de la web www.caixalgemesi.es estan publicades les bases. A més, es pot compartir alguna imatge pintant des de casa fent-la arribar al mateix correu electrònic.

Les obres premiades es faran servir per elaborar les targetes amb les que l’Entitat felicitarà les festes.

Sorteig Nadal

Un any més, Caixa Rural d’Algemesí celebra el tradicional Sorteig de Nadal, repartint entre els seus clients un total de 200 targetes regal per valor de 100 euros per celebrar les festes. Estes podran ser utilitzades als comerços que disposen de Terminal Punt de Venda (TPV) d’esta Entitat.

El sorteig es realitzarà el dia 2 de desembre de 2021, coincidint en el lliurament dels premis del Concurs de Targetes de Nadal, i comptarà amb l’assistència dels guanyadors del Concurs, els membres del Consell Rector i representats de l’autoritat.