Com cada any, el col·legi Marista Nuestra Señora de la Salud celebra el seu emblemàtic Concert Solidari a la ciutat d’Algemesí.

LVA.-  Enguany, aquest important esdeveniment serà el divendres 17 de gener a les 19.30 hores al Teatre Municipal, on un grup d’artistes de la nostra localitat ens faran gaudir amb les seues actuacions. Tindrem actuacions de diferents estils de musica cantada, de gimnàstica rítmica i de ball.

Aquest concert es realitzarà amb la finalitat de recollir fons per donar suport als projectes que, arreu del món, porta endavant l’ONG Marista SED d’Educació per al Desenvolupament, Cooperació Internacional i Voluntariat.

Les entrades estan a la venda des del dia 9 de desembre fins al mateix dia del concert al col·legi Maristes, en l’horari de 17 a 18 h. els dilluns, dimarts i dijous, de 12.30 a 13.15 h. tots els dies excepte dimecres, i el dia del concert en la mateixa taquilla del Teatre una hora abans, amb el preu de 7 euros. Les persones interessades a col·laborar-hi i que no puguen assistir al concert podran adquirir entrades de fila zero al preu d’un euro.

La informació del concert estarà publicada en la pàgina web del centre: www.maristasalgemesi.com