Els polígons industrials d’Algemesí passen a formar part de la Xarxa de Municipis Industrials de la Comunitat Valenciana.

LVA.-  L’Ajuntament d’Algemesí s’ha adherit a la Xarxa de Municipis Industrials de la Comunitat Valenciana, una entitat creada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies amb la intenció de fomentar la millora i el creixement dels sistemes productius locals.

L’alcalde d’Algemesí i regidor de Promoció Econòmica, José Javier Sanchis, ha destacat que formar part de la Xarxa de Municipis Industrials “resultarà beneficiosa per a la ciutat perquè servirà per a impulsar i donar suport al desenvolupament industrial de la població”.

Algemesí compta en l’actualitat amb els polígons industrials de Cotes, Pepe Miquel, Xara i Nucli. Dels quatre, el polígon de Cotes i el polígon industrial de Pepe Miquel s’han constituït com a Entitat de Gestió i Modernització (EGM). El polígon industrial de Xara ja té presentada tota la documentació per a tindre també el reconeixement d’EGM.

Totes les mesures que es porten a terme evidencien que el consistori algemesinenc està compromés amb el desenvolupament industrial del municipi amb l’objectiu de facilitar la creació i instal·lació de noves empreses en els polígons. Entre els objectius de la Xarxa de Municipis Industrials es troba contribuir al canvi de model productiu i promoure la implantació d’actuacions de foment i millora de l’activitat industrial en els polígons locals.