Des de l’administració estatal es considera que amb la subrogació del personal per part de l’empresa adjudicatària es perd l’objecte del procés.

La Delegació del Govern de la Comunitat Valenciana ha sol·licitat a l’advocada de l’estat que no interpose recurs contenciós administratiu contra l’Ajuntament d’Algemesí per la subrogació dels treballadors de neteja dels centres escolars de primària.

Així consta en l’escrit remès al consistori per la pròpia delegació, que considera que aquest grup de treballadors indefinits no fixos han causat baixa en l’Ajuntament d’Algemesí el passat 15 d’abril, al mateix temps que s’han incorporat a la nova empresa adjudicatària.

La unió temporal d’empreses Integra-t Serveis Assistència Social Domiciliària SL-Intregra-t Globla Outsourcing SL Col·legis Algemesí ha resultat adjudicatària del servei de neteja dels col·legis públics Cervantes, Ribalta, Blasco Ibáñez i Alberto Tortajada per un total de 124.025 euros.

La nova empresa, que ha assumit la neteja de diversos col·legis públics d’ensenyament primari de la ciutat, s’ha subrogat des del passat 16 d’abril el grup de treballadors que durant uns mesos ha dut a terme aquest treball per a l’ajuntament.

Amb aquesta adjudicació l’Ajuntament d’Algemesí tanca el procés de contractació d’una nova empresa per a fer-se càrrec d’aquest servei de neteja. Açò també implica que el personal que en el seu moment va assumir el consistori, ara passarà a formar part de la plantilla de l’empresa adjudicatària.
Des de la Delegació del Govern es considera, en el seu escrit remès a l’Ajuntament, que amb el tancament del procés d’adjudicació a aquesta nova empresa que assumeix als treballadors, es perd l’objecte del procés.