Les associacions comercials i empresarials d’Algemesí han signat el conveni anual amb l’Ajuntament mitjançant el qual ambdues entitats duen a terme una sèrie d’activitats, per a la qual cosa compten amb una subvenció de 13.000 euros per part del consistori.

La novetat del conveni d’enguany és que tant Empresaris d’Algemesí, Empal, com la Associació de Comerços i Serveis d’Algemesí, Acsa, es comprometen a col·laborar en la difusió de la programació cultural de l’Ajuntament, així com participar en les campanyes municipals d’igualtat.

Així ho ha destacat la regidora de Comerç i Indústria, Palma Egido, en la signatura del conveni. El president de Empal, Juan Carlos Ferragud, ha assenyalat que la signatura del conveni “ratifica la bona sintonia entre l’associació i l’ajuntament”. La presidenta de Acsa, Gema Carrasco, ha ratificat la línia de treball de col·laboració per a dur a terme diverses activitats d’animació comercial.

Per la seua banda, l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha assegurat que la millor política de promoció econòmica “és treballar al costat de les dues entitats, la prova és el pla de dinamització econòmica que tots els grups municipals i les dues entitats hem impulsat perquè Algemesí supere definitivament la crisi i millore”.

La col·laboració de l’Ajuntament i les dues entitats s’ha materialitzat amb la creació d’Otea, l’Oficina Tècnica Econòmica d’Algemesí, que ha iniciat les seua marxa amb el suport econòmic i logístic del consistori i la gestió per part d’ambdues entitats.