lluvias ribera altaAlgemesí, un poble viu que avança, que creix i que vol ser model de progrés i benestar, està totalment exposat a les inclemències meteorològiques.

 

 


Cada vegada que plou, som milers de persones els que ens quedem incomunicats, amb un ajuntament que brilla per l’absència d´informació i previsió.

Té el nostre ajuntament un pla d’emergències, un pla de seguretat, pla d’evacuació, o emergències sanitàries?. Si la resposta és un si.., poseu-lo en marxa.

Qui vetla pels veïns i veïnes d´Algemesí, no ho sabem, estem a la mà de Déu. La Policia ni la vegem, els comunicats institucionals, tard i mal, Protecció Civil sols per a les carreres populars, la Policia Nacional, segurament en Alzira, quina vergonya…

lluvias algemesiPoden unes pluges per intenses que siguen empresonar a tot un poble?
Hem de qüestionar-nos algunes cosetes? On estem i quin futur volem per al nostre poble?.
Estem en mans de polítics ineptes, preocupats de milers de problemes que no ens afecten a àmbit local, defensant polítics i polítiques de separació de territori, de banderoles i llaços grocs i els nostres governants no veuen els problemes que patim dia a dia tots els veïns.
Passos soterranis inundats en les primeres gotes d´aigua, els claveguerams de gom a gom, carrers i carreteres en mal estat, l´horta anegada d´aigua, treballadors i treballadores sense poder anar a treballar, empreses inaccessibles i els comerços tancats.
Estimada Alcaldessa i resta de polítics d´Algemesí, mireu cap a dins i busqueu solucions immediates.

Els veïns ho necessitem!.

M.C.C. Un veí d’Algemesí