tarjeta acsa empal caixa ruarl d'algemesi la veu d'algemesiAmb esta nova targeta es pretén vincular als comerços i compradors d’Algemesí oferint una targeta polivalent i funcional que incorpora les últimes tecnologies en mitjans de pagament i venda ajornada i afegint el plus de la marca d’identitat d’Algemesí.
Cal destacar alguna de les característiques bàsiques d’esta nova targeta com és el mitjà de pagament contactless (pagament sense contacte) o la venda ajornada. El màxim ajornament permès serà fins a 36 mesos amb un mínim preu de compra que contindrà els interessos corresponents.
Aquesta nova targeta substitueix a l’actual targeta privada d’ACSA. La impressió del plàstic serà a triar entre dos models, un de puzzle i un altre que contindrà el campanar d’Algemesí.
Aquesta targeta, a diferencia de l’anterior targeta ACSA, permetrà fer compres a qualsevol comerç, encara que només els comerços associats a ACSA gaudiran de les comissions més baixetes i podràn finançar amb elles les compres.